RÖSTSIBULA TOORJUUSTU - SUITSUKANA KRINGEL



Täna võtsin julguse kokku ja katsetasin uuesti soolase kringliga. Mulle endale on tundunud, et siiani ei ole need päris sellised tulnud, mida müüa ka julgeks. Nüüd siis uus katsetus ja tundub, et õnnestus :).
Taigen nagu ikka minu pärmitaigen, vaid veidi vähem suhkrut ja 1 tl rohkem soola
Retsept SIIN
Täidis:
200 g riivjuustu (kasutasin Eesti juustu)
200 g sibularösti toorjuustu (Hiirekese)
üks pakk valmis hakitud suitsukana kuubikuid
veidi peale ketšupit
  • rulli taigen lahti 
  • määri üleni kokku määrdejuustuga
  • seejärel pane peale kuubikud kanalihast ning siis riivjuustu
  • mina patsutasin seejärel õrnalt käega kogu sisu määrdejuustu vastu, et see ei hakkaks pärast põimides välja tulema ning siis panin peale veel veidi ketšupit. 
  • rulli taigen kokku
  • lõika pikkupidi pooleks
  • tõsta lõigatud osad ülespoole ning veidi pane näppude vahel lõikeosi kokkupoole, et oleks lihtsam põimida.
  • küpseta 180 kraadi pöördõhuga nii ülevalt kui alt.



Kommentaarid