6 kg Kurk
1.5 kg Porgand
1 kg Sibul
100 g Aedtill
4 sl Sool
2 sl Kristallsuhkur
400 g Õli
4 sl Äädikas
1.5 kg Porgand
1 kg Sibul
100 g Aedtill
4 sl Sool
2 sl Kristallsuhkur
400 g Õli
4 sl Äädikas
- Koorega kurgid lõika seibideks
- sega soola, tilliga ja piserda peale 0,5 klaasi vees lahustatud 30%-line äädikas.
- Lase seista 4-6 tundi. Vahepeal sega.
- Jämedal riivil riivitud porgand ja hakitud sibul hauta õli ja suhkruga poolpehmeks.
- Saadud segu sega kurkidega.
- Siis tõsta salat steriliseeritud purkidesse ja kuumuta 80 C juures 25 min.
Kommentaarid
Postita kommentaar