ANGEELIKA KANG´I KARDEMONISAIAD



Vaheldus kaneelisaiadele on kardemonisaiad. Tõeliselt hea suutäis. Idee saadud Kanal 2 saatest.
Pärmitaigen on SIIN, lisa vaid 2 tl kardemoni juurde.
Vahele:
8 g kardemoni
100-120 g võid
90 g suhkrut
Vahusta või suhkru ja kardemoniga.
Määrimiseks üks muna ja peale tuhksuhkur.
Rulli taigem ristkülikukujuliseks lahti. Määri kogu taigna ulatuses peale võisegu. Pane taigen kahekordseks, pikemad küljed vastakuti. (pildil pool taigent juba ära võetud)





Lõika u 3-4 cm ribad ning see riba omakorda keskelt lahti, jättes väikese osaga rivbad omavahel kokku.





Keeruta mõlemaid ribasid.







Nüüd põimi ribad ilusaks kujuks kokku ja pane ahjuplaadile. Määri munaga.
Küpseta 180 kraadi juures alt ja ülevalt ning pöördõhuga või ilma pöördõhuta 200 kraadi.

Kommentaarid