Väga mõnus kook! Tasub proovimist.
200 g võid
200 g tumedat šokolaadi
50 g valget šokolaadi
50 g piimašokolaadi
1,5 dl jahu
1 dl tumedat kakaod
3 muna
3 dl suhkrut
lisada võib kreeka pähkleid
- Sulata tume šokolaad ja või kastrulis.
- Vooderda 20 cm x 20 cm kandiline vorm küpsetuspaberiga.
- tükelda teised šokolaadid.
- Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks.
- Vala jahtunud šokolaadisegu munavahu hulka. Sega õrnalt läbi.
- Sega omavahel jahu ja kakao ja sõelu segu sisse.
- Lõpuks lisa šokolaaditükid.
- Küpseta ahjus 160 kraadi juures 30 minutit.
- Jahuta kook enne söömist täielikult.
- Kook on valmis, kui jääb keskelt veidi “toores”.
Kommentaarid
Postita kommentaar