CACEPOPS EHK PULGAKOOGID II - AMARETTO JA TOORJUSUTUGA


Sai katsetatud ära teised pulgakoogid ja tundub, et mulle on hakanud meeldima nendega mäkerdamine.
Seekord katsetasin ise retsepti välja mõelda ja usun, et sain hakkama. Sellest kogusest tuleb välja 26-30 tk. Ma oleksin võinud teha paar kooki veidi väiksemad, said liiga suured ja kukkusid pulga otsast maha. Seega ole ettevaatlik nende suurustega!
Esiteks:
Tartu Mill keeksipulber. Valmista vastavalt õpetusele. Mina lisasin ka veerand sidruni mahla. Kasutad vaid POOL KEEKSI!!
Teiseks:
Valmista keeksist pulgakoogi täidis. Selleks on sul vaja:
70 g maitsestamata toorjuustu
50 g ülekeedetud kondenspiima (selleks tuleb kondenspiim 3h keeta kinnises purgis, sildid eemaldatud või osta poest valmis keedetud kondenspiim) või juba valmiskeedetud kondenspiim poest osta
2 spl Amaretto likööri
Glasuuriks piimašokolaad, nonparellid vms meelepärane kaunistus.
PS! Tegin sel korral kogu poolest keeksist segu, kuid eelistan järgmisel korral eemaldada krõbeda kooriku, Siis jääb tekstuur parem ja siidisem.


Kommentaarid