KINNINE LÕHEPIRUKAS


Selle imehea retsepti sain ma tuttavalt Heidilt. Väga hea ja tasub proovida.
1 kg lehttainast
1,5 dl pudruriisi
0,5 l puljongit
250 g šampinjone
50 g võid
1 suur sibul
0,25 tl musta pipart
180 g pipramaitselist toorjuustu (kasutasin tavalist)
300 g kuumsuitsulõhet
2 sl hakitud tilli
1 sl sojakastet
määrimiseks 1 muna

Keeda riis puljongis. Seened tükeldada ja kuumutada, lisada või ja hakitud sibul. Maitsesta pipraga. Lisa riis, tükeldatud lõhe ja toorjuust, hakitud till ning sojakaste. Lase jahtuda.
Tainas tuleb kaHeks osaks rullida, ja ahjuplaadile panna. Üks on siis katteks. Täidis vahele ja 200 kraadiga 40 minutiks ahju.

Kommentaarid