LUMEPALLISUPP


Kogus on neljale kuni kuuele maiustajale.
1 l piima
4 muna
1 tl kartulijahu
1,5 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
  • Eralda munakollased valgetest.
  • Lisa munavalgele 1 spl suhkrut ja mikserda munad kõvaks vahuks. 
  • Lase piimal keema tõusta ja tõsta sinna supilusikaga munavalgevahu kuhjakesi.
  • Keeda need piimas kiiresti läbi ning võta vahukulbiga välja.
  • Vahusta rebud ülejäänud suhkruga ja sega hulka kartulijahu
  • kalla keeva piima hulka. 
  • Kuumuta pidevalt segades nii, et keema ei tohi lasta.
  • Kui segu on paksenenud, maitsesta vanillsuhkruga ja võta tulelt. 
  • Jahuta. Jaga kaste kaussidesse ja lisa peale lumepallid. Head isu!


Kommentaarid