MUFFINIPULBRIST TORT


Kui ise ei oska seda head kakao-biskviitpõhja välja nuputada, siis siinkohal tuleb appi poes müüdav Vilma šokolaadimuffini pulber.
Põhjaks on siis 2 pakki šokolaadimuffini pulbrit. Valmista vastavalt õpetusele. Mina tegin 24 cm lahtikäivas vormis. Küpsetasin 180 kraadi juures 50 minutit. Tulemus jäi selline:
Kui soovid madalamat (kahekihilist) kooki, siis tee 26-28 cm vormis.
Tordi täidis:
2 dl vahukoort
150 g Farmi karamelli toorjuustu
250 g Estoveri vaarika-valge šokolaadi ricotat 
Hästi natuke suhkrut
35 g zelatiini
immutamiseks banaanimahla ca 250 ml
mustikad
  • Vahusta vahukoor suhkruga
  • sega eelnevalt omavahel ricota ja toorjuust.
  • sega ained omavahel.
  • pane zelatiin vette paisuma ja sulata. Vala segule.
  • lõika koogipõhi kolmeks ja immuta esimene kiht banaanimahlaga (6 spl)


Lisa peotäis mustikaid ja kreem. Tee nii iga kihiga. Kõige pealmisele kihile ma mustikaid enam ei pannud. Kata ka ääred kreemiga. Kaunista meelepäraste puuviljadega.

Kommentaarid