Selline söök sobib väga hästi külaliste tulekul lauale panna. Selleks on vaja :
vastavalt külaliste arvule koorega kartuleid
riivjuustu
küüslauku
majoneesi
sinki
hapukurki
muid aineid, mis meeldivad
foolium
- Pese kartulid korralikult puhtaks ja keeda koos koorega pehmeks.
- Sellel ajal, kui kartulid keevad, valmista kate.
- Tükelda vajalikud ained ja sega kõik ained omavahel läbi.
- Lõika keedetud kartulid pooleks ja kui koor on ilus, jäta see alles. Kui ei ole, koori ära.
- Pane iga tükk eraldi fooliumisse nii, et pealt jääb avatuks.
- Pane igale kartulile peale kate.
- Küpseta eelkuumutatud ahjus seni, kuni pealt on pruun.
Kõrvale sobib nii toorsalat kui ka liha.
Pildil ei ole veel ahju kartulid jõudnud :)
Kommentaarid
Postita kommentaar