SOOLASED KARTULIKOMPSUD


Selline söök sobib väga hästi külaliste tulekul lauale panna. Selleks on vaja :
vastavalt külaliste arvule koorega kartuleid
riivjuustu
küüslauku
majoneesi
sinki
hapukurki
muid aineid, mis meeldivad
foolium
  • Pese kartulid korralikult puhtaks ja keeda koos koorega pehmeks. 
  • Sellel ajal, kui kartulid keevad, valmista kate.
  • Tükelda vajalikud ained ja sega kõik ained omavahel läbi.
  • Lõika keedetud kartulid pooleks ja kui koor on ilus, jäta see alles. Kui ei ole, koori ära.
  • Pane iga tükk eraldi fooliumisse nii, et pealt jääb avatuks.
  • Pane igale kartulile peale kate. 
  • Küpseta eelkuumutatud ahjus seni, kuni pealt on pruun.

Kõrvale sobib nii toorsalat kui ka liha.
Pildil ei ole veel ahju kartulid jõudnud :)

Kommentaarid