1 dl vahukoort
200 g valget šokolaadi
100 g külmutatud vaarikaid
Ganache’i tegemiseks lase vahukoorel potis peaaegu keemiseni tõusta, seejärel tõsta tulelt. Lisa tükeldatud šokolaad ja lase paar minutit seista. Sega ühtlaseks. Lisa püreestatud ja läbi sõela sõelutud vaarikapüree ning sega ühtlaseks. Jahuta mass enne kookide kokkupanekut täielikult külmikus.
Retsept A. Kang
Mina teeksin ühe liigutuse veel. Peale täielikku jahtumist, vahustan ganache ära, et tekiks vaht.
200 g valget šokolaadi
100 g külmutatud vaarikaid
Ganache’i tegemiseks lase vahukoorel potis peaaegu keemiseni tõusta, seejärel tõsta tulelt. Lisa tükeldatud šokolaad ja lase paar minutit seista. Sega ühtlaseks. Lisa püreestatud ja läbi sõela sõelutud vaarikapüree ning sega ühtlaseks. Jahuta mass enne kookide kokkupanekut täielikult külmikus.
Retsept A. Kang
Mina teeksin ühe liigutuse veel. Peale täielikku jahtumist, vahustan ganache ära, et tekiks vaht.
Kommentaarid
Postita kommentaar