Gluteenivabad nostalgilised pähklid

 


200 g toasooja võid
2 muna
125 ml riisijahu
475 ml Schär Mix Universal jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl suhkrut
380 g keedetud kondenspiima

Vahusta toasoe või suhkruga, lisa munad ja seejärel jahud. Sega ühtlaseks taignapalliks ja pane külma vähemalt 30 minutiks.

Kui sul ei ole keedetud kondenspiima, siis on sul 2 valikut: kas osta see poest või keeta ise. Soovitan ise keeta, kuna siis jääb palju maitsvam. Selleks osta plekkpurgis tavaline magus kondenspiim ja pane see potti koos veega. Vesi peab katma purgi. Keeda tasasel tulel 3h ja jahuta.

Taignast vooli pisikesed pallid ja küpseta pähklimasinas pruuniks. Pane mõlemasse pähklisse täidis ja vajuta kokku.



Kommentaarid